korrektor: P. A. karakterek száma: 17713 szavak száma: 2831

Krisztián

Valami furcsa folyamat kezdődött kettejük között, a három év alatt pislákoló parázs fuvallatot kapott, de valami már nem volt a régi. Mintha ki akarnának cserélni minden elhasználódott érzést valami újra. Krisztiánt égette a vágy, hogy megtudja, hogyan él a mindennapokban a munkahelyén Anita. Hiszen a legjobban az fájt neki, amikor a lány ridegen közölte, hogy újra forgatni fog az végzetes éket vert a lelkébe. Tudnia kell, hogy milyen a barátnője akkor, amikor ő nincs ott, amikor nem akarja neki a jobbik oldalát mutatni. Tudni akarta mi a legrosszabb, mi az, amit neki meg kell bocsátania, mi történik a háta mögött, mennyire veszi őt Anita semmibe. Tudni akarta és megbocsátani, megbékélni vele és soha többé nem mérgelődni emiatt. De ez mocskos nehéz volt.

Több napja gondolkodott rajta, hogyan csinálja, aztán végülis úgy döntött, hogy amíg Anita reggel zuhanyzik, a kikészített ruhára rejti a kis kamerát. Első nap nem jött be neki, mert Anita nem azt a blúzt vette fel mégsem. Második nap felvette, de leöntötte magát, ezért gyorsan bevágta a mosógépbe a pólót, és elindította a mosást, azután ment újat keresni. Krisz majd megőrült, hogy hogyan állítsa le és szedje ki a mosógépből minél gyorsabban a kamerát feltűnés nélkül, de elég gyanús volt, hogy a leállított mosógép mellett imádkozik. Időben megmentette.

 • Bent van egy fehér zoknim, és a te pólód piros. Nem akarom, hogy összefogja. – mentette a helyzetet Krisz.
 • Áh, értem. Bocsi!

Harmadnap végül sikerült egy olyan pólót választani, amin tökéletesen elrejtőzött a kamera az egyik díszgombon azok között, amiket középre kizárólag esztétikai céllal varrtak a csinos felsőruházatra. Amint Anita kilépett az ajtón, Krisz már követni is akarta a lány minden percét, azonban a lány pulcsit vett fel a kissé hűvös nyári hajnalon. Csak a munkahelyén vette le a felsőjét, akkor jött az első kép.

 • Késtél! – vetette oda a titkára Anitának.
 • Neked is jó reggelt, szívem! – vágta rá a főnöke. Krisz ekkor az órára nézett. Valóban sokkal tovább tartott az út, mint az normális lett volna. Hol volt vajon? De rögtön választ is kapott. – Beugrottam reggeliért, és kávéért nektek. Ott van pulton. Kicsit hosszú volt a sor, bocsi. Meg ebben a cipőben alig tudok járni. Nem tudod, hogy van- e benn valami cserecipőm?
 • Ezt meg addig rárakom egy kaptafára és akkor nem neked kell betörni.
 • Kedves tőled!
 • De ezt nem először ajánlom fel neked! Azelőtt kell, mielőtt feltöri a lábad! – pirította le a lábáról Anitát.
 • Mi ez a morcos hangulat? Nem szoktál te ilyen nyűgös lenni. Ezért is te vagy a legjobb jobb kezem, nem valami savanyú szatyor.
 • Igazad van. – hunyta le gondterhelten a srác a szemét. – Ne haragudj, feszült vagyok. Be akar mutatni a szüleinek. Az én szüleim azt sem tudják, hogy ő létezik, ahogy azt sem, hogy meleg vagyok. Az első lányt várják haza, akit elveszek, nem az első fiút, akivel összeköltözöm.
 • Szereted őt? – elpirult
 • Oh, igen! Azt ki sem lehet fejezni, hogy mennyire. – hunyta le gondterhelten a szemét.
 • És a szüleidet? – felnyitotta szemét szerelme melegéből és savanyúan válaszolt.
 • Mindig meg akarták mondani, hogy mit csináljak, hogy mi legyek, hogy mit szeressek. Irányítani akarnak és nem fogadnak el semmit, ami nem az ő ötletük.
 • Tehát elég tudatosítanod a párodban, hogy ő a fontosabb, és csak felesleges feszültséget keltene az életetekben, ha a te szüleidet bele engednétek szólni az életetekbe. Tudasd vele, hogy így nehéz lesz, és sokszor kell majd titkolóznotok, de ez a titok fogja megvédeni a ti boldogságotokat.
 • Nem fogja megérteni. Ő mindig nyíltan beszélt a szüleivel a hajlamairól, bizalmas kapcsolatuk van, és azt akarja majd, hogy a miénk is ilyen legyen.
 • Egy kérdést kell neki csak feltetted. – a srác gondterhelten várta a lány szerint megfelelő kérdést.
 • És pedig?
 • „Olyan akarsz lenni, mint a szüleim és meg akarod mondani, hogy mi a jó és a helyes, hogy téged is lassacskán ellökjelek magamtól és elzárkózzam előled, vagy megmutatod nekem inkább annak a fesztelen bizalmas légkörnek a hatalmát, amiben te éltél és akkor talán én is megtanulok bánni vele.” Mert ameddig ezen görcsölsz és ez neked rossz, addig azt vissza fogod vetíteni rá, és a szüleidre. Csak még jobban gyűlölni fogod a családodat, ha az orrod alá dörgöli, hogy nekik milyen szép és jó minden, miközben neked ez nem adatott meg. – a srác elmosolyodott és láthatóan megkönnyebbült. – Ja… és megosztom veled bölcsességemet, ha már megvénültem és van olyanom… minden családban van gubanc. Olyan nincs, hogy minden tökéletes. Az első estén légy nagyon szemfüles és ha sikerül meglátnod, hogy mi a párod családjában a kór, akkor egyrészt jobban fogod érezni magad, másrészt lesz egy aduász a kezedben. Az ilyen túl elfogadó szülők sem olyan tökéletesek, mint azt az ember hinné. Lehet pont az a baj, hogy túlságosan belemásznak az intim szférájába a srácnak.
 • Igazad lehet. Tett már erre egy félmondatnyi említést.
 • Na látod! – mosolyodott el Anita büszkén. Szereti az ilyen helyzeteket, ahol racionálisan átlátva az érzelmeket és a helyzetet, megtalálja a homokszemet a gépezetben. Nem mindig sikerül neki, de ha igen, arra nagyon büszke.
 • Van egy 18 éves lány, aki meghallatásra jött hozzánk. Az irodád előtt vár.

Anita ilyenkor mindig szomorúságot érez. Az emberek nagy részének a pornó menekülés, elbújás, aduász az életük minden problémájára. Pedig elég lenne egy barát vagy egy olyan családtag, akiben megbízik és máris eszébe sem jutna ilyesmi. Sőt akinek legalább egy mély, bizalmi és érett kapcsolata van, annak eszébe sem jut pornózni.

Ahogy a lány az irodája elé befordul, nem lát senkit, akit köszönthetne. Belép az irodájába és ott látja Zolit az asztala mögött dirigálni, miközben a lány már meztelenül feszeng előtte sírásra görbült szájjal. Anitát először döbbenet futja át, majd düh, de a düh mindig rossz tanácsadó, le kell higgadni. Zoli, amikor meglátja Anitát, furcsán harapja be az ajkát és pislant egyet. De ez más, mint a szokásos megilletődés, mintha nem érezné a súlyát lebukásának, mintha lassú és tompa lenne… Ez a srác bizony részeg, méghozzá nem is kicsit.

 • Elnézést a zavarásért, de lenne egy halaszthatatlan ügyünk Zoltánnal. – Odalépett Anita a szekrényéhez és elővette a saját köntösét, és a lányra segítette. – Megtenné, hogy helyet foglal itt a kanapén, és vár még egy kicsit? – a lány feszengve bólintott. – Köszönöm. Zoltán kérem, jöjjön velem. – Sosem magáztam Zolit, de most annyira mérges voltam, hogy ezt nem tudtam máshogyan kifejezni. Ahogy a székről imbolyogva áll fel a férfi Anita sejtése igazolást nyer: Totálisan el van ázva.

Anita csak megy elől, sokáig nem szólal meg és rá sem néz Zolira, csak abból tudja hogy mögötte van, ahogy a férfi kissé csoszogva követi. Elmennek egy eldugott forgatási helyszínre, egy hatalmas fürdőszobának berendezett stúdióba, ahol vese alakú kád van és kellemes fény van beállítva a kapcsolóknál. Anita továbbra sem szól, csak a kádhoz lép, bedugja és vizet ereszt. Mikor már a habfürdőt is belecsepegtette a zubogó vízbe, akkor fordul az ideges részeg felé.

 • Ezt mégis hogy gondoltad? – hangzott a kérdés halkan, de szigorúan
 • Csak játszadozni akartam vele egy kicsit. Te mondtad, hogy el kell ijeszteni a kezdőket, és ha még úgyis maradnak, akkor lesznek jók.
 • Értem én, de TE milyen jogon? – megszédült a kérdéstől a férfi, aztán összeszedte magát
 • Képes lennék rá. Tudod, hogy sok mindenre képes vagyok. Nem vagyok az az agyatlan pasi, mint a többiek. Bosszant, hogy ennek ellenére mégsem bízol rám fontos feladatot! Tudni akarom, hogy miért?
 • Értem. – Anita lesütötte a szemét és a kád felé mutatott. – Szállj be! – A férfi feszülten kezdett el vetkőzni és izgatottan szállt bele a gőzölgő kádba.
 • És most mi lesz? Ez valami megleckéztetés lesz, vagy ilyesmi?
 • Nem, csak bűzlesz, gondoltam jól esne egy fürdő. – a férfi egyre inkább engedett a fürdő ellazító erejének és behunyt szemmel fogadta a rá váró rettenetet. – Mit ittál és mennyit? – a férfi gondterhelten nyitotta ki a szemét és tudta, hogy most csapdában van. De Anita lehajolt a kádhoz és a tenyerével a fürdőző vállához terelgette a vizet. – Nem kerültünk mi még egymáshoz elég közel. Nekem pedig elvem, hogy csak akkor érezhetik jól magukat egy munkahelyen a főnökök is és az alkalmazottak is, ha nincsenek kommunikációs gátak.
 • Szerintem nem vagy jó vezető. Én sokkal jobban csinálnám. Te túlságosan elérzelmesítetted ezt az egészet. Mint valami puhány öregasszony. Ez pedig itt a kemény pornó. Mindenkinek túl nagy szabadsága van és csak azt csinálja, amit akar. Gyengekezű vagy és ez árt nekünk. – Anitának rosszul estek a szavak, de a helyén tudta kezelni őket. Nem először éri vád és kritika és tudja, hogy nem is fog ez addig változni, amíg be nem bizonyítja, hogy az ő vezetői stílusa jobb. És tudja az is, hogy nem csak az a fontos, hogy mit mond, hanem az is hogy ki mondja.
 • Talán igazad van. – Anita mosni kezdte a férfi felsőtestét gyengéd, de határozott mozdulatokkal. – Ha jól emlékszem, azért jöttél ide hozzánk, hogy az egyetemre legyen pénzed. Azt mondtad, hogy te vagy a jövő nagy matematikusa és neked ez az út rendeltetett, mégha anyud nem is tudja fizetni a szállásodat és a fenntartásodat. Tragédia ez, főleg, ha állami képzésen van valaki és „csak” a hétköznapi életre kell a pénz.
 • Abbahagytam az egyetemet. A sok hülye tanár, a sok geci vizsga. Nincs abban jövő. Ebben van a jövő.
 • Nem volt időd tanulni a vizsgákra? Túlterheltünk?
 • Ne tereld a témát, nem akarok már matematikus lenni és kész.
 • Pornókirály akarsz lenni inkább?
 • Sokkal jobban csinálnám.
 • Nem kétlem. De ezzel az aggyal nem engedhetem meg, hogy a diplomád megszerzése előtt leválts a posztról. Kössünk egyezséget! Mit szólsz? – Anita a férfi lábát kezdte el mosni.
 • Miféle egyezség? – Pirult bele a lábtulajdonos a műveletbe.
 • Kinevezlek helyettesemnek. Ha lediplomázol és még mindig ezt akarod csinálni, akkor pedig lemondok a javadra. Egy feltételem van! Helyettesemként figyelsz és nem bírálsz! Mégha neked nem is tetszik, meg kell értened az én irányelveimet, amit én is mások bölcsessége nyomán tanultam meg. Az első ilyen szabály, amiért most nem üvöltve kirúglak így hangzik: Mindig tisztelned kell a férfiakat és a nőket, akik alád rendelik magukat. – A másik láb mosását már elég bódult tekintettel nézte a kádban ejtőző, erőlködnie kellett, hogy koncentrálni tudjon.
 • Tudom, mit akarsz. Elcsábítasz, hogy elhallgattass. Nem fog menni. –a combján lassan csúsztatta fel a kezét.
 • Aki részegen hatalmat követel, az biztosan pocsék éjszakán van túl. Ezek egy csapdába ejtett vad kapálózásai. Nem tudsz megfelelni az anyukádnak, a világnak. Nehezebb az a diploma megszerzése, mint gondolnád. Szembesültél, hogy ne te vagy a legnagyobb zseni a földön.
 • Megbuktattak egy fő tárgyból. Engem!? Csípőből oldok meg óvodás korom óta minden példát, amit elég raknak. Életemben először pedig szart se ér a tudásom!
 • Nem tanultál?
 • Sosem tanultam még! Mindig magamtól oldottam meg mindent. Soha nem tanultam matekot. Soha!
 • Ez már az egyetem. Itt sok olyan zseni van, mint te. Itt a legkiválóbbá nevelnek, ha hagyod. De ahhoz el kell kezdened neked is tanulni a legnagyobb matematikusok észjárását. Nem vagy olyan típus, aki feladja az első nehézség után. Egy oroszlán vagy, akit most elvert a szomszédban kóborló hím. Otthagyod a nőstényeidet és a vadászterületedet és újat keresel, vagy küzdesz érte és visszaszerzed?
 • Ez nem ilyen egyszerű! – Anita a combok belső ívénél járt, és a férfi nem akart engedni a feltörő érzéseknek, így összeszorította az ajkát.
 • Érdekes hogy ezt mondod. Azt hittem egy matematikusnak a világ egyszerűbb. A nagyszámok törvénye alapján te egy zseni vagy a sok közül? Nem! Az emberek kilencven százaléka az átlag IQ-t is alig éri el. A maradék 10% meg nem biztos, hogy matekzseni. Mondjuk legyen 5% jó matekból. Abból 1% érzi küldetésének matematikusnak lenni, a többi elmegy másmilyen területre. Az egyetemen pedig abból az 1%-ból is elvéreznek azok, akik nem tanulnak meg küzdeni is. Te tudsz küzdeni? Mert ha nem, akkor az igazgatói poszt sem fog menni.
 • Nem értem, most mit csinálsz? – Anita végig a férfi testén simítva a kezét, átült a férfi mögé. Egy határozott mozdulattal lecsúsztatta a kezét a férfi nemiszervéig és végig simított rajta.
 • Anyukád nem tudhatja meg, hogy pornózol, igaz? A pénzt sem, hogy honnan van. Adok neked egy kamuállást. Főiskolás lányokat kell korrepetálnod matekból. Ezt tudod majd anyukád szeme előtt is csinálni. Ha kedves és türelmes leszel velük, csak akkor áll az alku. – Újra végigcsúsztatta a kezét a dorongon, aztán sebesen játszani kezdett rajta. A férfi arcát elöntötte a pír és mélyen beszívta a levegőt. Anita hirtelen nagyon lassú tempóra váltott és folytatta. – A benned lévő feszültséget itt levezetheted. Csak ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad! – Újra sebesen kezdte izgatni a férfit, közben pedig az arcára csókokat lehelt a füléhez is hozzáérve. Suttogva bújt a füléhez, és újra kínzóan lassú tempóra váltott.
 • Ne csináld! – nyögte a férfi
 • Nem vállalod a kamu állást? – Három gyors és érzéki mozdulattal tette fenyegetővé a kérdést.
 • De azt igen! Ezt ne csináld!- Határozott tempóval kezdte izgatni a kezei között megbúvó merev testrészt.
 • Azt hiszed te vagy az első, aki megkérdőjelezi a hatalmamat? Azt hiszed neked jutott eszedbe először, hogy kedvességből nem lehet hatalmat építeni? – A férfi nyakába csókolt. A férfi lassan fújta ki a levegőt, de már újabb után is kapott.
 • Manipulálni akarsz. Mert részeg és sebezhető vagyok.
 • Remélem, nem mersz többé bejönni részegen dolgozni. – a fülét kezdte el izgatni, és érezte, hogy a kezei közt hogyan küzd a beteljesülés ellen.
 • Itt ittuk le magunkat Karcsival. Rendszeresen hoz házipálinkát és itt árulja. Gondolom ezt akartad, hogy mártsam be. Hát tessék. Kemény éjszakám volt, inni akartam.
 • Az őszinteség minden bimbózó kapcsolat alapja! Ezt most értékelem tőled. – Anita egyik kezével elengedte a péniszt és nagyon finoman a víz alá nyomta a férfit, úgy, hogy fejét hátra vetve csak a szája és az orra legyen kinn a vízből. Izgatni kezdte bal kezével, a jobbal a fejbőrét mosta gondoskodón. A férfi teljesen átadta magát a vágynak. Olyannyira, hogy kicsúszott a száján halkan:
 • A száddal is! – Anita egy arcsimítással jutalmazta a kérést.
 • Most hallani akarom, ahogy minden bizonytalanságodat beleadva sóhajtasz, nyögsz, kiáltasz, vagy bármilyen hangot adsz is ki. Itt nem hallja senki! Ketten vagyunk csak és én meg hallani akarom, hogy üvölt egy oroszlán! Hogyan engedi el a kétségeinek még a morzsáit is, hogy aztán visszafoglalja az őt megillető helyet.– A hajmosásra használt kezét a férfi mellkasára tette és rászorítva tenyerét enyhén préselni kezdte, ennek hatására a férfi önkénytelenül is hangokat adott ki magából, egyre mélyebbeket és egyre hangosabban. – Ez az! – bíztatta, és jobban marokra fogta. A férfi végül tényleg szinte üvöltve élvezett el. Ahogy a szívverés csillapodott és a férfi mocorogni kezdett, hogy legalább a füle kinn lehessen a vízből, Anita törölközőért ment. A kád mellé állva nézett a férfira édes mosollyal és várta, hogy kijöjjön a kádból. Ahogy kilépett a kádból, felitatta a vizet a testéről, aztán a köré csavarta.
 • Nem lettem alázatos pincsikutyád, csakhogy tudd! – most kicsit sem tudta demonstrálni szúrós tekintetét, kisimult és gondtalan volt.
 • El is várom! – szinte súgta a lány a parancsot mosollyal az arcán. Pár centis göndör fürtjeit egy másik törölközővel itatta fel.
 • Na jó, mostmár elég lesz! – ocsúdott fel pillanatnyilag a férfi.
 • Vizes a hajad! Megszárítom! – Zoli már nem küzdött. Nagyon is jól esett neki, hogy átadhatja magát a gondoskodásnak és hagyta, hogy a hajszárító meleg zúgása közben végigsimítsák itt- ott, felszabadult sóhajokkal kísérte a mozdulatokat. – Folytatod a lánnyal? – kérdezte, amint befejezte a hajszárítást.
 • Engednéd, hogy folytassam?
 • Kíváncsi vagyok tudsz- e jó döntést hozni!
 • Sajnálom, elbasztam! Én csak meg akartam dugni. Nem gondolkodtam semmin. Nem érdekelt. – vallotta be
 • Ebben a szakmában a hitvesi ágyon kívül sosem akarhatsz csak dugni. Ezt nem csak én mondom, minden vezető ezt mondaná. Ha pedig te akarsz vezetni, neked kell ezt a legjobban tudnod.
 • Most be akartál törni, igaz? Hát lehet sikerrel jártál. Pihenek ma inkább, ha elengedsz a forgatásról, amire be vagyok osztva.
 • Sokan akarnak önszántukból lovagolni rajtad, vagy akár csak beszélgetni. Lásd meg őket és ne éretlen kislányokat zargass! Történetesen, ha az orrodnál tovább látnál, akkor tudnád, miért kaptad pont a mai partneredet. Elnapoljuk a forgatást, de szedd össze magad!
 • Anita még egy gondoskodó csókot lehelt a fiú homlokára és otthagyta.

Dühének füstjében dohogva és érzelmei között hánykolódva Krisz újra a kamerára kapta a szemét, amikor meglátta, hogy a lány kezében a telefonja van, és a címzett, akinek az üzenetet küldi, az ő. „Vannak nehéz helyzetek, amin csak az segít át, hogy vagy nekem.” Az üzenet megírása után a lány mutatóujja a küldés felirat felett megmerevedett. Sokáig nem mozdult. Krisztián érdekes módon úgy érezte, mintha valami meleg csorgott volna végig a mellkasán belül. A hüvelykujj végül nem a küldésre, hanem a törlésre ment és megsemmisített a szívhez szóló üzenet minden morzsáját is. „Ma korábban megyek, mert lett egy kis kavarás a forgatásokkal. Viszek valami kaját ebédre. Pussz.”

Krisz hallotta, amikor megjött az üzenet, de mivel ismerte a tartalmát nem érdekelte. Hát így múlnak el a nagy szavak és rejtőzködnek a nagy érzelmek, amikor kimondásra vagy leírásra kerülnének. Sóhajtva hátradőlt és összeszedte gondolatait. A lány tudatos cselekedetei példát adhatnának neki, aki szinte mindig indulatból cselekszik.

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés