Korrektor: P. A. karakterek száma: 18657  szavak száma: 2931 következő rész: 2017. 11. 22.

Anita

Anita pár percre félrehúzódott egy eldugott sarokban, ahol senki nem láthatta, hogy kicsit össze szedje magát. Krisz annak ellenére is dühöt érzett a lány iránt, hogy értette, hogy a hatalmát tartotta meg az imént és egy leendő ellenséget szerelt le könnyűszerrel. Ha Anita nem lett volna az övé, akkor talán kíváncsiság lett volna benne a jelenet iránt, ami érzelemmentes lenézéssel párosult volna. De Anita az ő szerelme, és amitől eddig rettegett, hogy a forgatások alatt kerül testi kontaktusba más hímekkel, az most általános rettegéssé vált. Egy pornókirálynő hatalma az őt körülvevő általános szexuális feszültségben van, rá kellett döbbennie, hogy a kedvese a nap minden percében bevetheti bájait egy- egy szituáció megoldására. És még csak nem is lehetne mérges, mert Anita megmondta ezt neki előre.

Érdekes, hogy a harag és a csalódottság minden pillanattal enyhül, ahogy megpróbálta megérteni a szerelmét. Be kellett vallania, hogy ha kiveszi a képletből az érzelmeket és erkölcsöket, akkor a lány tettei logikusak és helyén valók. A lány mesterien uralja képességeit, ráérző képességét, megfigyelőképességét, belelátó tehetségét. Kinek jutott volna eszébe, amikor egy fiatal taknyos a helyére pályázik és a posztját kóstolgatja, pont azt megvizsgálni, hogy miért tette ezt? A sértegetés szálkája mellett meglátni azt, hogy a sértő szavakat saját keserűsége és kudarcai táplálták? Senkinek. Egy átlagos főnök csak üvöltött és dühöngött volna, a többség még ki is rúgja szemtelen alkalmazottját. Krisz szinte érezte a jelenetet nézve, ahogy a srác haragja feloldódik, hogy keserű gondjainak koromfekete felhője oszlani kezd Anita által. Ez elgondolkodtatta még őt is, aki ez az egész oly mélyen érintett érzelmileg: Valóban lehet valami abban, amit a legelején mondott neki a lány: A szex önmagában nem bűn, lehet azzal jót is cselekedni.

Krisz elkalandozott, ám nem sokkal később megakadt a szeme újra a monitoron. Anita újra az irodában volt és beszélgetett a köpenyes lánnyal.

 • És azért akarsz pornózni, hogy tetováltass. – kérdezett vissza ironikusan
 • A szüleim rám telepszenek és megfojtanak. Szabadságra vágyom. Akármilyen módon. Eltántoríthatatlanul szeretnék végre a saját életem ura lenni.
 • Tehát akkor nem csak a tetkó kell? – a lány elkomorodva a sarokba nézett
 • Sok pénzük van. A tesómnak már vettek egy házat. De ő egy szent. Ha én is azt csinálnám, amit akarnak, akkor nekem is vennének, akár most is. De mindig úgy alakítják, hogy akármennyire akarok, ne tudjak szót fogadni nekik.
 • Mondj egy példát. – dőlt hátra Anita és közben a gépébe pötyögött egy üzenetet a belső hálózaton: „Kérlek, hívd ide az összes benn lévő férfi színészünket. Köszi.”
 • Külföldi ösztöndíjat kaptam, és én Olaszországba akarok menni vele. Erre ők kitalálták, hogy Finnországban van ismerősük, oda menjek. Nem azért tanultam, mint egy hülye 12 éven át, és teljesítettem erőn felül mindig, hogy utána büntetést kapjak! Miért nem küldenek egyből egy Szibériai munkatáborba, mint ahogy az orosz diktátorok küldik a politikai ellenségeiket? Nem fogok 2 évig Finnországban szárított halon és szárított rénszarvas herén élni, és alig látni a napot, csak mert nekik ez a kívánsága. Akkor inkább már nem megyek sehova. De ha már nem megyek sehova, akkor minden hiába, oda az ösztöndíj, akkor hova megyek fősulira itthon, akkor meg a taníttatásom miként lesz finanszírozva… Gyűlölöm, hogy ilyen szüleim vannak. Mindig követelnek, de ritkán adnak. Azt hittem ezt nem tudják majd elszúrni, de mégis sikerült nekik. Az utolsó évben Olaszországgal ébredtem és feküdtem. Amikor valami nem ment, arra gondoltam, hogy az olasz tengerparton sétálok egy cuki olasz srác társaságában, aki mindent megtesz majd, hogy levegyen a lábamról.
 • És azt gondolod, hogy a pornó pótolja majd a cuki olasz fiút, aki mindent megtesz érted? – a lány lehajtott fejjel leplezte elsötétedett tekintetet. – Soha nem volt barátod? – a kislány oldalra húzta a száját saját magában roskadva. – Nem is udvarolt neked senki? – próbálkozott tovább Anita, mire szorongva gondolkodott beszélgető partnere, hogy valljon-e. Kétségbeesetten keresett valamit, ami arra utal, hogy megbízhat beszélgetőpartnere megértésében. Arra jutott, hogy nem veszthet a dologgal.
 • Lett volna olyan, aki bármit megtett volna értem, de a szüleim azt mondták, hogy nem nekem való. Addig sulykolták ezt belém, míg egy nap már én is így kezdtem látni és egy nap a szemébe is megmondtam, hogy kevés hozzám. Nagyon megbántam. Azt kívánta, hogy soha senkitől ne kapjam meg azt, amit ő adott nekem. Szégyellem magam azóta is. Olyan lettem egy pillanatra, mint a szüleim, és rosszul vagyok ettől. Mindent megteszek, hogy soha ne lehessek többé, mert én így képtelen vagyok élni.
 • Bár megértem, de azt hiszem nem ez a módja annak, hogy célt érj. Fiatal vagy, okos, talpraesett. Ha tanulni nem akarsz, keress egy képességeidhez mért megbecsült munkát, vagy belekezdhetsz egy saját vállalkozásba is és állj saját lábra minél előbb. Nem látom, miért kéne pornózni.
 • A szüleim befolyása végtelen. El sem tudja képzelni mennyire. Egy lépést nem tudok tenni a tudtuk és engedélyük nélkül. Nekem pedig ebből elegem van. Nem azért nem megyek ki Finnországba, mert gyűlölöm az országot, nyaralni bármikor szívesen mennék, érdekelnek is az ottani emberek, meg minden, de nem ezért küzdöttem, nem ez volt az álmom. És azt unom már rohadtul, hogy elveszik az álmaimat. Mindig ezt tették. Ezt már nem hagyhatom szó nélkül. Szóval olyan hely kell, ahova nem érne el, hogy egy erős tőkét halmozzak fel és olyan gyorsan kikerüljek a befolyásuk alól, ahogy csak bírok.
 • Logikus terv. Hogyan tudod bizonyítani, hogy szűz vagy?
 • Hát, gondolom látszik… odalenn.
 • Meg tudnád mutatni? – a lány ledermedt és elpirult, de tudta, hogy eljön ez a pillanat
 • – Felállt és levette a köntöst, aztán zavarodottan megállt a lány előtt.
 • Én másra nem vagyok kíváncsi, csak arra. Vedd vissza a köntöst, és csak azt mutasd, mert ha csak itt állsz, nem látom! – Anita szándékosan hozta zavarba a lányt.
 • Bocsánat. – habogta vörös arccal és zavartan visszahúzta magára a köntöst, aztán megállt köntösben az asztal mellett és várakozón Anitára nézett. Anita direkt nem mondott semmit, hagyta, hogy a lány maga találja ki a következő lépést. – Mit kéne tennem?
 • Amit gondolsz! – unottal, a széken jobbra balra forogva szinte rá sem hederített.
 • ..n… nem tudom. – vallotta be és a bénult ledermedés minden kínosságával nézett szembe.
 • Mesélj, mi volt eddig azzal a sráccal. Vagy bárkivel. Nyalás, ujjazás?
 • Egyik sem. Nem volt rá lehetőségünk. Csak csókolóztunk, amikor lehetett.
 • És ezek után, ha azt mondom, hogy itt van 10 legény, aki x összegért elveszi a szüzességed most azonnal. – Anita egy anya szigorával nézett a megsebzett lányra – Akkor is, ha azt mondanám, hogy semmi finomság nem lesz bennük? – Anita tudta, hogy ha nincs benne elég erős elhatározás, akkor még egy kegyelemdöfés, és zokogva vagy sértetten távozik. – Messze áll ám ez az olasz tengerpartos szépfiútól, aki bármit megtesz, hogy a kedvedbe járjon. – Gúnyolódott. Eljutott a végső határig és várt.
 • – Felelte a lányka izzó arccal. Anita szavait szinte megpecsételendő kopogott be az ajtón 8 srác.
 • Szabad!
 • Azt mondtad jöjjünk be hozzád. – a kislány nagyot nyelt és elvörösödött. Keze remegni kezdett, és megpróbálta uralni arcizmait. – betessékelte őket egy kézmozdulattal. A srácok gyanakodva ültek le az irodában lévő kanapéra.
 • Ha szűz vagy, akkor adok neked 20 ezret, ha minden srácnak megmutatod. Benne vagy? – A lány remegő ajkakkal és szomorú szemmel Anitára nézett.
 • Hááát! – emlékeztette magát, hogy miért van itt, és megacélosította magát. – Hát persze
 • Ostoba lépés! Még filmre se vennék, tehát később se lenne belőle plusz jövedelem. A szüzességed érték, amivel jól kell gazdálkodnod! Sokat kell még tanulnod! – A fiúkhoz fordult. – Jó, hogy jöttetek. Arról beszélnék veletek, hogy miért isztok munkaidő alatt. – A srácok hallgattak. – A szerződésetekben benne van, hogy nem állhattok tudatmódosító szer hatása alatt a forgatásokon. Innentől be kell vezetnem, hogy a forgatás előtt leadtok egy vizeletmintát. Az hiányzik nekem igazán, ha bedobok közétek egy ilyen ostoba szűz libát, gondolkodás nélkül nekiestek, mint valami húsdarabnak, és homályos tudattal elbánjatok vele. Ha nem számíthatok rátok, a profizmusotokra, akkor keresnem kell mást helyettetek. Van köztetek olyan, aki egy kortyot sem ivott? – mind hallgattak. – Ez, minden látszat ellenére egy munkahely, ahol teljesítenetek kell! Világos?
 • Igen, igen, igen – zengték kórusban különböző intenzitással és hangerővel.
 • Ha azt mondom, hogy dugjátok meg mind itt és most ezt a galambocskát, akkor nektek fel kell tudnotok mérni, hogy mi a teendőtök, meddig mehettek el és hogyan értek célt! Egy szűzzel nincs második lehetőség, ott nincs másik felvétel, ott nincs új snitt! Itt vagyok egy remek befektetéssel az irodámban és nincs olyan színészem, akire rá merném bízni! Normális ez szerintetek? – Anita szigorú és megvető pillanata megpecsételte a szavait, amivel megfagyott a levegő az irodában. A lány volt az egyetlen, aki megnyugodott a hír hallatán. Anita ezt pontosan tudta. Most hozzá fordult. – Neked meg csak akkor adok egy szerződést itt és most, ha vállalod, hogy minden nap itt vagy és mindig azt csinálod, amit mondok. És vésd az eszedbe, hogy akármelyik percben mondhatom, hogy akkor most annak a szőkének pattanj rá a faszára, és vedd el a saját szüzességedet, úgy hogy a többiek végignézik. Az összeg 400 ezer, előlegbe kapsz ötvenet ezen felül. A teljes összeget akkor kapod meg, ha már nem vagy szűz és úgy vesztetted el, ahogy én mondtam. Fél órád van átgondolni, addigra elkészül a szerződés és ha vállalod már ma kezdünk. Meg foglak dolgoztatni a pénzemért. – a lány bólintott, Anita pedig gépelni, hogy megadja a szerződés adatait előkészítésre. Közben egy srác szólalt meg, Zalán, aki történetesen, titokban Anita kedvence volt, óriási tehetségnek gondolta, aki hatalmas szívvel és lélekkel rendelkezett tehetsége mellett.
 • Ne haragudj! Nem gondoltuk, hogy valaki túllő a célon, mindenki csak egy kupicával ivott, hogy megkóstolja a pálinkát. Ott hibáztunk, hogy nem gondoltunk bele, hogy emiatt a bizalmadat veszthetjük. Előtte sosem fordult elő ilyesmi és én garantálom neked, hogy nem is fog többé. – Anita elégedetten nyugtázta, hogy a reménységének még mindig kifogástalan a diplomáciai érzéke.
 • Értékelem a bocsánatkérést és megértem az álláspontotokat. Ha te kezesedsz, hogy ilyen többé nem fordul elő, akkor eltekintek napi vizsgálattól. Racionális profikra van szükségem, akik a legnehezebb pillanatban is feloldják a feszültséget és a legkarótnyeltebb picsával is tudnak mit kezdeni. Ti ilyenek vagytok, ha nem isztok! Ha nem ilyenek lennétek, nem is lennétek itt. Ne szúrjátok el! Rendben srácok? – bólogattak. – Most viszont menjetek haza és pihenjétek ki magatokat! Holnap ledolgozzátok a mai napotokat is.
 • Ma jön egy pár… és úgy volt, hogy én…
 • Úgy volt! – hangzott Anita ellentmondás nem tűrő kijelentése. A kérdező bosszúsan hallgatott. Anita hagyta ott őket.

Krisz leesett állal nézte végig a jelenetet. Mindig tudta, hogy kemény nő lehet a szerelme, de hogy ennyire az tud lenni, neki is meglepetés volt. A nap további részében Anita papírmunkákat bonyolított le, aláírta a szerződést a lánykával és maga mellett tartotta egész nap. Egy pár forgatásán is ott volt, ahol azt kérték a stábtól a szerelmesek, hogy játsszák el, hogy elrabolták őket és amíg a férj meg van kötözve, az asszonyt a fogva tartójuk megkívánja és megerőszakolja. A nő akkorákat élvezett a forgatás közben, hogy már szinte szégyellte magát. Anita szerzett egy lányt, aki szintén elrablónak adta ki magát, és rámászott a pasira. Elsőre valódi ellenállást tanúsított, de aztán ő is megadta magát az élvezeteknek. A felvételek olyan jól sikerültek, hogy Anita felajánlott egy elég nagy összeget a felvétel nyilvánosságra tételéért, amit a pár csillogó szemekkel elfogadott, azzal a feltétellel, hogy Európán belül soha nem vetítik le. Az ilyesmi bevett dolog, könnyű és tiszta üzlet.

 

Reed

Dühösen vágom be a kocsiajtót, ahogy beülök. Azonnal tárcsázom a Perzsát.

– Mi a faszom van itt, bazd meg? – Kurvára minden rendben volt. Határidőt se késett le, és nála volt a pénz is. – Hogyhogy mi a baj? Azt mondtad tartozik. – Persze hogy bevertem a pofáját köszönés helyett. – Perzsa, ezt a piacot ketten már nem bírjuk. – Nem picsogok bazd meg, a kurva szádat!- Ne merj velem így beszélni! – Na, ide hallgass! Vagy te basztál át, és akkor annak oka van, vagy ezt már nem bírjuk ketten. – Akkor te basztál át?- Akkor keress mást bazd meg! Bezzeg, amikor a bajból kellett kihúzni a segged nem voltam hasztalan. – Ha már így alakult? Tényleg átbasztál! – Vigyázzak egy kislányra? Te Perzsa! Engem valami köcsög fasznak nézel? – … hogy tetemes cucc van nála… És tudja?- Vegyem le a vonatról fél óra múlva és tegyem fel holnap hajnalban egy másikra, úgy hogy közben ne engedjem, hogy belenézzen a csomagjába? Remek ötlet, bazd meg!

Lecsaptam a telefont. Éreztem, hogy a mai akciónk után el fogjuk veszteni a győri elosztót és ez nagyon felpaprikázott. Alig 10 perc alatt odaértünk a pályaudvarra. A megfelelő vágányhoz mentem, és türelmetlenül vártam. Aztán megláttam a cuki rózsaszín bőröndöt, és a gazdáját is, akibe a faszom belesajdult.

 • Szia kincsem! – mentem oda hozzá és kaptam fel a koffert. – A nevem Reed. Te vagy Patrícia?
 • – virnyogta félénken. Elindultam vele a kocsi felé.
 • Mondd csak Patrícia! Hány éves vagy?
 • – Bizalmasan odasúgtam a törékeny vállamig sem érő virágszálnak.
 • Akkor gondolom szűz még a puncikád! Szép lehet. – A lány elsápadt és körbenézett hátha valami rossz tréfa az egész. Elővette a telefonját, és tárcsázni kezdett.
 • Szia! / Igen, de figyelj rám! / Apa! / Nem nyafogok! /Nem feleselek!/ Jól van, heló!
 • Cigizel? – A lány hamiskásan ránézett.

Elszívtunk egy cigit, elvittem a mekibe és azt ehetett, amit akart, utána piát is vettünk és amikor felmentünk a szállásra, előkerült egy jófajta füvescigi is. Nem olyan szintetikus fos, amit terjesztünk, hanem igazi minőségi mariska. Egy üveg wiskit is vettem, abból is kért.

 • Szóval szűz vagy még? Igaz? Senki nem dugott be semmit a lukacskádba? HM?
 • Még nem. – mondta igencsak bebaszcsizva, amitől csak még jobban éreztem, hogy kell.
 • Megengeded, hogy megnézzem? – a lelki szemeim előtt már láttam milyen lehet.
 • Dehogy! Szó sem lehet róla! – húzódott el, de én átöleltem. Be is nyúlhatnék, de várok még.
 • Na… Csak egy gyors pillantás. Attól nem lesz bajod, ha nézik, nem?
 • Nem akarom. –kéresd csak magad. Még egyszer kinyitod a szád, meg is szopatlak istenesen.

Töltöttem még neki. Én ezt a kis kurvát ma istenesen megszúrom. Ennyi nekem is jár. Tizenhat, már elég nagy hozzá. Már biztos jó szőrös a muffja. Akkor meg már szabad. Emlékszem, amikor Évi volt tizenöt úgy tapadt rám, mint valami kismajom. Egy szava nem volt, amikor végül a vécében előjáték nélkül betoltam neki. Vérzett, mint a picsa, de jött másnap is, meg harmadnap is. Igaz, adtam neki mindent, amit akart. Füvet, herkát, ruhát, kaját, pénzt. Mindene megvolt. Mire tizenhat lett már seggét is betörtem.

 • Hova mész pici punci? – annyira beindított a gondolat, hogy meg fogom baszni, hogy beleszédültem a mámorba.
 • Pisilni! Közölte szédölögve. – csak a lyukacskájára tudtam gondolni, mindjárt szétbaszom.
 • Segítek, el ne ess nekem! Vigyáznom kell rád! – vagy legalábbis a táskádra. Veled más terveim vannak cukorbaba. Már előre hallom a reccsenést, amivel szétrepesztem.

Eltámogattam az ajtóig, és amikor lehúztam a nadrágját, még nyöszörgött egy kicsit, de én lecsendesítettem. Miután pisilt én töröltem ki neki a gyönyörű punciját. Aztán felhajtottam a lábait és nyalni kezdtem. Tompán hallottam olyasmit, hogy ne, erre mondtam neki, hogy csak kicsit belenyalok, nem kell aggódnia. Nem sokkal később, mikor már élvezte, bedugtam az ujjam is. Nyervogott, hogy ne, de én mondtam neki, hogy csak egy picit megtapogatom, nem lesz baj. Kitapintottam a g-pontját, és szinte fel sem szisszent, amikor a második ujj is bekerült. Olyan finoman csináltam, mint még soha. Ez a kislány kell nekem, és a jó horgászáshoz idő kell.

Mikor már csukott szemmel lihegett az ujjam és a nyelvem nyomán, úgy döntöttem, itt az idő. Észrevétlenül letoltam a gatyám és leültem a Wc elé. Mire felfogta volna, mi van körülötte a kezénél fogva lehúztam a klotyóról az ölembe. Ellenkezett, de én szépen csitítgattam. ’Csak becsúsztatom egy kicsit. Csak azért csinálom, hogy lásd, milyen ha egy fasz van ott bent. Nem nagy cucc. Eddig is élvezted nem? Picit berakom a fejét. Nem is fogod észrevenni.’ Felnyögött, hogy fáj neki. ’Csak egy picit fog fájni. Ha akarod egy gyors mozdulat és vége. Utána jó lesz, megígérem’. Nem akarta. ’Dede… figyelj. Háromra.’ Lefogtam, és a nyakához bújtam, majd számoltam. ’Egy…, kettő…’, és szúrtam egy gyors és erőset, úgy zúztam szét, mint egy faltörő kos, mire felordított. ’…három”. Fejeztem be a számolást kifelé jövet. ’Ennyi, látod, eddig fájt.’ Belecsókoltam a hajába, de ő nyöszörgött, hogy engedjem el. A meleg vér és a szűk punci viszont annyira hívogató volt, hogy eszem ágában sem volt elengedni. ’ Ígérem nem fog már fájni. Adj egy kis esélyt, hogy jó legyen.’ ’ Hálás leszel nekem, hogy én vettem el a szüzességed. Egy nap majd rájössz, hogy egy kezdő békafinggal mennyivel rosszabb lett volna’. Mozogni kezdtem, ő sziszegett. Magamhoz öleltem, és simogattam a hátát, majd egyre erőteljesebben tömtem az aprócska testet. Csak nem akart jó lenni neki. ’ Semmi baj, majd belejössz, jól haladsz, ha szépen ügyesen tűrsz mindent, majd megszokod. Most lehet igazán fájni fog, ahogy bejáratom, de elmegyek gyorsan, aztán alszunk egyet.’ Pumpálni kezdtem, mint az állat. ’ Be kell törni a pinácskádat, ennek ez a módja, majd beletanulsz. Az első mindenkinek fáj.’ Visított, mint a kismalac, miközben tövig nyomtam belé a faszom. Olyan hevesen basztam, ahogy csak bírtam, tanulja meg a rendszert és szokja hogy szétbasszák. Igazi luxuskurvát tudnék belőle csinálni. Aztán gyorsan lepattintottam magamról, felálltam és a véres gecit a könnyes arcára nyomattam. ’Na látod, már vége is. Ennyi az egész. Nem nagy cucc. Örülj, hogy nagylány lettél! Ez a nap fontos lesz egész életedben. Szívesen! ’

Túl jó volt vele, a feszes, hamvas kis testét, hetyke hegyes melleit és forró szűk punciját folyton megkívántam. Aznap éjjel talán ha 2 órát hagytam aludni, akkor sokat mondok. Megpakoltam alaposan még vagy ötször. A végére már egész belejött, legalábbis nem visított már olyan eszelősen. Felajánlottam neki, hogyha úgy adódik máskor is nagyon szívesen beledöngölök a puncijába.

______________________________________________________________________________

A Pornó Királynő ajánlja:

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés