A Szilveszter este további részében szinte semmi nem változott. Terve szerint éjfélkor udvariasan felhív majd pár cimborát, rokont, aztán aludni tér, de addig viszont, ha már otthon maradt a bulik helyett, magára parancsolt, hogy vegye magához a gépét, és írjon végre valami értelmeset. A hangulatához illett a sötétség, ezért azon nem változtatott. Bekapcsolta a gépet, az ölébe vette, megnyitotta a fájlokat, de továbbra sem jött egy érdekes sor sem. A testvérrel való szexet írja le, amiről nem tud szinte semmit? Vagy a jó pénzért megkent informátorától szerzett számlainformációkat? Egy kis hazudozással, konspirációval eladható cikk válna belőle ezekkel.

Úgy is tudná alakítani a dolgokat, hogy Anita azt kapja, amit valójában „elvárt tőle” de akkor egyáltalán nem fog jönni az a siker, amit ő kívánt elérni. Ahhoz, hogy elámítsa a szakmát, több kell! A mappában, ahova az információkat gyűjtötte, megint elkezdett kutakodni. Ide le volt töltve az összes filmje is, azokon siklott át, amikor azon járt az agya, mit kezdjen ő azzal a lánnyal, aki amennyire undorral fogja el, annyira belevéste magát a gondolataiba? Mi az, amitől a férfiak vágynak rá? Minek köszönheti ez a lány azt a hihetetlen sikert?  Okos, vagy csak szerencsés? Mocskos, vagy csak úgy csinál, mert így kapja meg, amit akar? Valódi üzleti érzékkel rendelkezik, vagy a véletlen sodorta ebbe a szerepbe? Tudatosan lett ilyen, vagy valami rávette, hogy ilyenné váljon? Kurvának született, vagy csak beletanult a szerepébe? Valóban élvezi a forgatásokat, vagy a pénz jár a fejében, amikor dugják? Nézegette a címeket, és bár mindegyikbe belelesett, egyiket sem nézte végig, és egyik sem ragadta meg túlságosan. Eldöntötte, hogy most végignéz egyet, ha törik, ha szakad. Véletlenszerűen kiválasztott egy videót, aminek a címe Nightmare / Rémálom volt, de a képen csak egy semmit mondó közelkép volt az aktusról. Azon gondolkodott, hogy erre talán ő is rákattintana, ha kielégülni vágyna, és egy hozzá illő pornót keresne.

A film elindult. Az első képkockákon egy lány sétált a sötét utcán, hosszú bőrkabátban volt csuklyával a fején. A kamera követte. Ezt a részt ő simán áttekerné, ha kielégülésre vágyna, de most nem az a cél. Aztán a lány szaporázni kezdte a lépteit, mintha tudná, hogy követik, és félne. A kamera követi, érzékeltetve, hogy a kezelője az, aki követi a lányt. Egyszer csak a lány hátrapillant, majd teljes sebességgel futni kezd, végül egy sarkon befordulva eltűnik a látóhatárról. A kamerával utána futnak, de a sarkon túl nem találnak senkit. A kamera lassan körbe forog, miközben kiszemelt áldozatát keresi, és lassan halad előre, de nem talál követettjére továbbra sem. Aztán a kamera képe rángatózni kezd, a kamerás ordít egyet, a kamera leesik az utca kövére, és csak azt veszi, hogy a háttérben furcsa, tompa zajok hallatszódnak. Egy női csizma sétál be a képbe, bőrkesztyűs kéz nyúl a kamerához, és lekapcsolja.

A következő snitten a kamera bekapcsolódik, és aki bekapcsolja távolodik tőle. Egyértelmű, hogy egy fekete ruhás női alak. Némi matatás után gyönyörű zene csendül fel, majd az alak eltűnik a képből, helyette egy hétköznapi farmer-poló kombinációt viselő, fekete hajú férfi válik láthatóvá, aki ernyedten ül egy székhez rögzítve, szemén is száján is megkötözve, mintha ájult lenne. A nőalak odasétál hozzá, és láthatóvá válik, hogy egy fekete csipkeruhát visel, de még a szemét is egy csipke takarja el. Egyik kezében egy lovaglópálca van, másik kezével az ájult felé nyúl. Valamit odatart az orra alá, mire a fiú magához tér, és céltalanul kapálózni kezd. A lány beszélni kezd, gyönyörű betűtípussal fut alatta az angol szöveg.

  • Mit akartál tőlem? Bántani? – A fiú rázni kezdte a fejét, hogy nem.
  • Akkor miért követtél?– a fiú nyökögni kezdett, mire a lány a combjára ütött a pálcájával. A fiú erre felordított, hangjának javát elnyelte a száját fedő kötés.
  • Meg akartál erőszakolni? – A fiú gondolkodott egy kicsit, és csak utána rázta meg a fejét.
  • Hazudni sem tudsz! Peched van! Rossz lóra tettél! Ma összetalálkoztál a legrosszabb rémálmoddal! Biztos nem először csinálsz ilyet, úgyhogy kegyetlen büntetésre számíts! – A fiú újra nyökögni kezdett, érződött, hogy könyörögni próbál.
  • Mire végzek veled, senkit nem lesz kedved többé megdugni. – A fiú hátrahajtotta a fejét, és úgy nyögött egy keserveset. A zene tisztasága gyönyörű kontrasztot adott a helyzettel. A lovagló pálca a zenével teljes összhangban többször határozottan sújtott le a férfire, a mellkasától a lábáig mindenhol. Végül a kegyelemdöfést egy pontos ütés adta a legkényesebb ponton. A férfi közben láthatóan és hallhatóan is nagyon szenvedett. A nő elégedetten szemlélte a kínjait. Amikor a férfi lecsillapodott, a nő a mellkasának szegezte a pálca végét.
  • Most választhatsz: A szemedet vagy a szádat szeretnéd kiszabadítani? De ha nem viselkedsz jól, akkor visszateszem rá a kötést. Megértetted? – A fiú bólintott, hogy igen és közben érződött, hogy a felajánlásban némi kiutat remél szorult helyzetéből.
  • Ha felfelé fordítod a fejed, akkor a szemed, ha lefelé, akkor a szádat engedem szabadon. Bölcsen válassz!– A kétségbeesett rab egy darabig töprengett. Látszott, hogy vívódik. Végül felfelé fordította a fejét.
  • Érdekes választás. – A lány odalépett, és levette a kötést a szeméről. A fiú lassan nyerte vissza a látását, túl erős volt szemének a fény. Eddig csak sejthető volt, de mostmár biztos, hogy a fiú „sárga”, mert hogy „mandula szeme” van. Végignézett a lányon, majd óvatosan elkezdte felmérni a környezetet.
  • Szép szemed van! – közölte a lány egykedvűen. – Nézzük a farkad is van- e olyan szép! – A háta mögött lévő polcról kimérten levett egy ollót, és a fiú elé térdelt. A férfi halálra rémült, dülledt szemmel nézte, ahogy a nő, nadrág szárától kezdve elkezdte szétvágni a textilt. Mozdulatai az ágyék rész felé közeledve kicsit sem finomodva, még rémültebbé tette a férfit, aki ekkor már olyan rémült tekintettel nézett, hogy minden jó érzésű ember megszánta volna, kivéve a nőt. A legkényesebb ponton a legrosszabbra felkészülve becsukta a szemét és elfordította a fejét, és csak kétségbeesetten nyöszörgött. A lány sokáig időzött ennél a résznél és nagyon apró darabokban vágta le a nadrágot róla. Az alsónadrág még csak most következett. A fiú minden egyes vágásnál összerezdült, és megkönnyebbülten fellélegzett.

A hosszas műveletet a nő a póló egyetlen vad vágásával és hasításával fejezte be. Amikor  a férfi teljesen meztelenül maradt, és az őt ért zaklatás csillapodni látszott, könyörgő tekintettel felnézett a kínzójára, és a szeméből még egy könnycsepp is legördült. A lány lassú mozdulattal felé nyúlt , mire a férfi ellenkezni próbált, de teljesen hiába. Most a nő kivételesen nem bántotta, hanem letörölte a könnycseppet az arcáról. Ezután meg simogatni kezdte az arcát, már ami kilátszott a kötésből. Csak sejteni lehetett, hogy azután sem fog meglágyulni a domina, de láthatóvá vált, hogy képes gyengéd és odaadó lenni, ha rászolgálnak. Még egy puszit is adott a fiú száján lévő kötésre, majd egyszerre gyengéden a férfi vállára tette a kezét, és fenyegetően felemelte a pálcát. A fiú megadóan nézett a nőre, de az erre egy határozott csatással rávágott a fiú combjára. Amikor az felordított, a lány hátrébb lépett és a kiszolgáltatott belső combjait kezdte el  apró határozott mozdulatokkal ütögetni, egyre közelebb a koronázási ékszerekhez. Érdekes módon, miközben a páciens ordított az elviselhetetlen fájdalomtól, hímtagja mégis merevedni kezdett. A domina befejezte az ostorozást, és elégedetten nézte, hogy ugyan a férfi combjai vörösek voltak , a szeme könnyes, de sikeresen felizgult. A férfi láthatóan még kevesebb jót sejtett a nő tekintetét látva, és esdeklő tekintettel próbálta meglágyítani.

A nő először a lovaglóostorral simította végig a merevedő farkat, majd letérdelt, a lovaglóostort a földön hagyva, kesztyűs kezével lassan végigsimított a mindkét combján egyszerre, amire a fiú felszisszent, és megint összerándult vélhetően frissen szerzett, égő sebei nyomán. Ezután, még a fekete csipkén keresztül is egyértelműen látszott, hogy végig a fiú szemébe nézve elkezdte csókolgatni a merev testrészt. Még akkor is a fiú tekintetét kereste, amikor egyre mélyebben a szájába vette. A fiú kínlódva bár, de fizikailag élvezni kezdte a beavatkozást, és már majdnem el is élvezett, amikor a lány abbahagyta az ingerlést, és újra felegyenesedett. A fiú szemében újra félelem gyúlt, hogy vajon mi vár most rá. A szadista nő ugyanarról a polcról levett egy gyertyát, majd a fiú kétségbeesett tekintetében fürödve meggyújtotta. A fiú hevesen ingatta a fejét, de a lány határozottan mögé sétált. Az első csepp mindjárt a kulccsontjára cseppent, mire az elszenvedője hisztérikusan rángatózni kezdett, és elsírta magát.

Krisztián ezen a ponton úgy gondolta, hogy neki ezt a filmet nem kéne néznie, ez a nő egy szadista állat. Bár tudja, hogy a végén oltári baszás lesz, oda már egyszer elpörgetett, de ez azért mégis csak sok. Az volt a véleménye, hogy az sem normális, aki ez elviseli, és az sem, aki ezt megcsinálja. Persze ez egy film, vélhetően a férfi belegyezésével készült, és vagy vágyott rá, vagy megkapta a megfelelő árat érte, de tudta mire számíthat. Már majdnem kikapcsolta, de a lány ekkor levette a csipkés szemkötőjét. A tekintetét kereste, azt a szende, ártatlannak tűnő tekintetet, amit a valóságban lát. De csalódottan vette tudomásul: a sminkje ugyanúgy volt megcsinálva, mint mindig, ami sikeresen elfedte szemének ártatlan csillogását. Két csíkban volt feketével kihúzva, mint ahogy Kleopátrát szokták ábrázolni. Mint ahogy a katonákat fekete csíkkal a szemük alatt kifestik, most az a benyomása volt, hogy Anita is valami hasonló szimbólumként tekint erre a festésre. Olyan érzései voltak, minta egy Amazon harci festését látna a lányon. Számára is érthetetlen volt, amikor rájött, hogy mindannak ellenére, hogy a férfi iránt mély szánalmat érez, és úgy érzi, hogy ezt a lányt, aki itt van a filmen, jobb lenne a valóságban elkerülni, mégis az izgalom egyértelmű jeleit fedezte fel magán.

A hetedik gyertyacseppnél tartottak már, mire Krisztián újra a filmre figyelt, nem a saját kétes gondolataira. Már az egeret a kikapcsolásra is húzta, de nem nyomott rá a piros ikszre. Behunyta a szemét, elmondott magában egy francbát. A filmet nézve, a lány határozottságát látva valami mélyről jövő megadási kényszert érzett magában, olyat, ami arra készteti az embert, hogy bízza rá magát valaki szakértő kezeire, mert pontosan tudja mit miért csinál. Őrlődött egy darabig a filmet bámulva, a lány mozdulatait hipnotikusan követve, míg a gyertya végre el lett fújva. Ekkor jött megint egy rendkívül erotikus szopás. Krisztián lemondóan sóhajtott egyet, majd az ágya melletti fiúkból kihúzott pár zsebkendőt. A lányról le sem véve a tekintetét, lehúzta a nadrágját, és célirányosan simogatni kezdte magát. A szopás abba maradt, de végeredmény most is elmaradt. A következő pillanatban a lány nagyon közel tartva a csipkébe bújtatott melleit a fiú bekötött szájához, kihívó tekintettel lehúzta a fiú szájáról a kötést. A lány vizsgálódva nézte a fiút, hogy most mit tesz. A fiú nyelt egyet, de nem szólt semmit. Kiabálhatott volna, könyöröghetett volna, vagy akár bánthatta is volna a lányt, de már megadta magát a nőnek. Ahelyett, hogy ártott volna neki, inkább gyengéd csókot lehelt a hozzá közel helyezett mellre, és a nő reakcióját pásztázta.  A nő ekkor hirtelen mozdulatával megijesztette a fiút, ahogy ott termett annak szájánál és rendkívül intenzíven csókolni kezdte. A fiú megnyugodva, lehunyva a szemét, átadta magát a csóknak. Már a csók is zavarba ejtően erotikus volt, új lendületet adott Krisztián izgalmának, de a lány még egyik kezével dolgozni is kezdett az áldozata nemi szervén. A megkötözött férfi kinyitott a szemét, és vágyakozva nézve az őt kényeztető nő szintén átszellemült tekintetére, megremegett a vágytól. A lány is kinyitotta végül a szemét, és azt vizsgálta, hogy a fiú elélvez-e. Már nagyon közel járt a fiú a csúcshoz, becsukta újra a szemét, amikor a lány letérdelt elé, és szájjal fejezte be végre a kényeztetést. Krisztián már egy pillanatra úgy érezte, hogy ez lesz az a pillanat, amire várt, és várakozóan nézte, ahogy a nő a férfi izgalmának eredményét a szájában tartotta, miközben a férfi sokáig remegett önkívületben a gyönyörtől. Amikor csillapodott a hév, Krisztián már majdnem visszatekerte a filmet, hogy ő is elélvezzem, amikor a nő felállt, és a nedvet a férfi mellkasára folyatta a szájából, és elkezdte szétkenni. A megkötözött férfi és Krisztán is elfordította erre a fejét, és enyhe undorral az arcán becsukta a szemét.  Krisztián arra gondolt, hogy újabb bizonyíték arra ez a momentum, hogy ez a nő teljesen őrült.

A lelankadt péniszt otthagyva a domina, hozott be egy másik széket. Lassan, de határozottan letette a férfival szemben, és leült rá. Megfogta leheletfinom bugyiját, és lehúzta. A bugyit arra használta, hogy az eddig lógó haját összekösse vele. Ezután a bal lábát a fiú vállához emelte, hogy megmutathassa, neki mije van. A kamera innentől kezdve két kisebb képre bomlott, az egyik oldalon azt mutatták, amit a nő lát, a másikon azt, amit a férfi. A fiú zavartan nézett rá először a szemébe, majd egyre hosszabb pillantásokat vetett a felkínált testrészre is, de nem szólt semmit. A nő játszani kezdett magával, miközben végig a fiú tekintetét leste.  Egy pillanatra összeborzongva behunyta a szemét és megállt, de a következő pillanatban mindkét lábát a fiú vállainak támasztva, térdeit behajlítva, hogy minden jól látsszon, el kezdett még hevesebben játszani magával. Egyre hevesebben vette a levegőt, amikor a másik kezének két ujjával behatolt magába. Onnantól kedve nehezen tartotta a fiú tekintetén az övét, gyakran csukta be a szemét. A fiú egyre nagyobb áhítattal nézte a lányt, aki ezt a tekintetet néha- néha elkapva egyre magabiztosabban ingerelte magát. Mígnem elélvezett. Krisztián biztosan látta már a lányt futólag, ahogy elélvez, de ez most más volt, ezt most átérezte, ez most annyira tetszett most neki, hogy visszatekerte, és megnézte még egyszer. Ez volt az a pillanat, amikor Krisztián úgy érezte, nem bírja tovább. Bár utálja a férfiakat pornóban, kivételesen erre a bárgyún vágyakozó tekintetre úgy tekintett, hogy akár a sajátja is lehetne. Annyira élvezte ezt a pillanatot, hogy elöntötte a forróság. Harmadszorra is visszatekerte a felvételt, majd együtt élvezett el a lánnyal.

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés