A telefon élesen visító, csörgő- morgó, rezgő, technohegedű virtuózos hangja ébresztette fel őket édes álmukból. Krisz ekkor már kiskanál pózban ölelte Anita derekát, és nehezen engedte el őt, amikor az ki akart mászni az ágyból. Álmatag tekintetét megpróbálta minél gyorsabban kitisztítani, hogy a lány meztelen testében gyönyörködhessen egy kicsit. Aztán a lány vállánál megpillantotta a piros számú digitális órát, amint 5:24 percet mutatott. Elég korán van még egy telefonáláshoz, úgyhogy figyelni kezdett.

 • Nem! … Nem, akkor sem mennék oda, ha előre megbeszéltük volna. … Fogadjunk, hogy van valami szer a testedben? … Na persze…. De értsd már meg, hogy engem nem érdekelnek a te remek ötleteid. Írd le, rajzold le, vagy bánom is én, mit csinálsz, aztán ha bemegyek, megbeszéljük. … Ne keltsél fel senki mást! … Utolsó ajánlatom, hogy reggel bemegyek. Megfelel? … Hát akkor csinálsz, amit akarsz! … Jó, akkor telefonálok, hogy ne engedjenek be! … Aludj egyet! … Jó, majd még felhívlak előtte!
 • Ki az?
 • Na szia! – letette. – Egy idióta rendező, aki azt hiszi magáról, hogy neki vannak a legzseniálisabb ötletei a világon. És most megálmodta a következő nagy pornófilmet. Totál be van szerintem lőve. – A füléhez emelte a telefont. – Szia! Hogy telik a munka? … Hát én eseménydússá tehetem, azon nem múlik! Papagáj hívott. … Igen, megint azonnal akar forgatni, hogy találtad ki? – gúnyolódott, majd felnevetett. – A lényeg, hogy ne engedd be. … Tudom, hogy őrjöngeni fog, meg bántani akar majd, meg minden, de te erre vagy kiképezve. Neked, a harcművészetek mesterének tudnia kell ártalmatlanná tenni egy Papagájt. – Megint nevetett, és mosolyogva hallgatott, majd köszönt el. – Oké! Sok szerencsét! Szia! – Nyomkodni kezdte a telefonját! – Ki is kapcsolom, biztos, ami biztos! – Csukta be álmatagon a szemét.

Anita letéve a telefont újra visszabújt az ágyba. Krisztián védelmezően vette körbe a lehűlt testet, és a lány hajának mézes illatát inhalálva már majdnem újra álomba szenderült, amikor Anita úgy döntött, hogy megfordul vele szembe, és “véletlenül” a melle pont a fiú arcához simult. Krisznek máris állt a farka, pedig alig volt ébren, de arra koncentrált, hogy még tudjon egy kicsit aludni. Meg is lepődött, amikor Anita melle az arcát érintette. Kinyitotta a szemét, hogy lássa Anita simogatja őt álmatagon a kezébe fogott mellével. Gondolkodott, egy kicsit, hogy valóban ezt akarja-e a lány, de elég egyértelműnek tűnt. Nem kellett tovább biztatni a nyelvével a szájába terelte az előtte cikázó mellbimbót, és szopogatni meg nyalogatni kezdte, mint a legfinomabb cukrot a világon. Anita erre egyre hevesebben nyomta magát Kriszhez, a fiú már azt hitte meg fog fulladni, de nem volt ellenére a dolog. Anita a következő pillanatban megragadta Kriszt és párat húzva rajta meggyőződött rajta, hogy a fiú kőkemény. Megharapta gyengéden a fiú fülét majd belesúgta: “Gyere!” Krisz élvezte a játszadozást a mellel így nem értette miért veszi el tőle a lány a játékát. A lány közben felemelkedett az ágyon, és húzni kezdte Kriszt is.

Ahogy a fiú is felült a lány vetett rá egy kéjes pillantást, majd az ágy széléhez csúszott, a kezeivel megtámaszkodott a földön, és majd hasát az ágy szélén megtámasztva terpeszben helyezkedett el. Krisz elé tárult minden, amit a fiú most valahogy nagyon élvezett, de a gondolatai rabságában mozdulatlan maradt. Mindenkivel ezt csinálja vajon a lány? Hányan láthatták már ebből a perspektívából őt? Anita bizony szereti ha nézik, bármit is mond, vagy bármit is hazudik magának. Elnevette magát, amikor a nedvtől csillogó rózsaszín meghívót a gazdája felkínálóan mozgatni kezdett.

 • Így szereted?
 • Mindenhogy szeretem, de most ehhez van kedvem. Neked nincs?

Kriszt legyőzték a saját gondolatai és félelmei. Odament a lányhoz, és mintha egy idegen lényt vizsgálgatna széthúzta a rózsaszirmokat. Az elé táruló sötétség hívogatta, de csak a mutatóujját dugta bele. A lány azonnal elkezdett mozgolódni a behatolás hatására. Krisz azonnal két ujjra váltott, majd pár mozgolódás után már a harmadik ujját is behegyezte a forró lyukba. Anita nedvessége megállíthatatlanul nőtt, ami Kriszt a kisujjának a munkába állítására ösztönözte. Ahogy a négy ujja bent volt, Anita rányomta magát a kezére, majd mozogni kezdett, mintha el akarná nyelni. Krisz ekkor kihúzta a kezét. Nem akarta, hogy a lány kielégüljön, ő még játszani akar. Hirtelen minden finomság nélkül visszadugta a négy ujját, és gyorsan mozgatva megpróbálta ujjait szétfeszíteni. Anita mélyről jövő sóhaja jelezte, hogy nincs ellene a tevékenységnek. Krisz megismételte a dolgot még háromszor, mikor kihúzta a kezét, akkor pedig elégedetten nyugtázta a rengeteg nedvességet, amivel a lány az ujjait bevonta.

Mindig is ki szeretett volna próbálni ilyesmit, de eddig minden lány túl prűd volt ehhez, vagy már a felénél panaszkodott, hogy fáj neki. Anita nem, ő élvezte. Kedve lett volna órákon át nézni, hogyan tűnik el a csillogó barlangban a keze, de ahogy a lány a kezének mozdulataira reagált egy másik pontra tévedt a tekintete. Sosem volt még része más helyhez, csak a jó öreg kéjbarlanghoz. Most viszont úgy döntött, hogy belemarkol a lány fenekébe, hogy jobban lássa a hátsó bejárat cirkálását is. Sosem gondolta volna, hogy lesz egy lány az életében, akivel mindent szabad, és akivel olyan fesztelenül mindent megtehet, hogy elragadtatta magát és a száját közelíteni kezdte a szertelenül játszadozó szűk nyíláshoz, és még egyszer átgondolva, hogy mit tesz vagy nem, úgy döntött, hogy enged a vágyának. Először végignyalta a szűk rést, ami ettől még szűkebb lett, majd egész egyszerűen megpróbálta belepréselni a nyelvét. Anita egy hatalmas és mély nyögés után újra mozgolódni kezdett a fiú ujjain.

 • Tetszik?- kérdezte a fiú egy pillanatra kihúzva a nyelvét a lányból.
 • Igen!- mondta szinte nyafogva a vágytól a lány.
 • És ez? – Azzal kihúzta a kezét a forró nyálkából, a hüvelykujját a tenyerére szorította, és így próbált meg minél mélyebbre hatolni a lányban. A lány mély hangon halk nyögéseket hallatott. A fiú abbahagyta. – Nem hallom a választ!
 • Tetszik igen! – mondta a lány izgalomtól eltorzult hanggal. A fiú eszeveszett sebességgel folytatni kezdte, majd ismét megállt.
 • Ez vastagabb, mint a farkam. Ez kell neked?
 • Te kellesz! Dugj meg!
 • Nem! Most nem!
 • Kérlek! – Krisz megint végignyalta a hátsó bejáratot, és a nyála után maradt csillogásban gyönyörűnek látta az összehúzódott bejáratot.
 • Nézni akarom! – Majd a kezét mozgatva néha bele- bele nyalt hol felszínesen, hogy mélyebben az ánuszrózsába, közben pedig az okozott hatást vizsgálgatta, és hihetetlenül élvezte a szituációt.
 • Kérlek! – nyögte pár perc múlva újra a lány. De Krisztián nem kegyelmezett neki. Feljebb térdelt, és szabaddá vált kezét benyálazva dörzsölgetni kezdte a nyelve nyomát, miközben a kezével megpróbált még nagyobb helyett kialkudni magának a lányban. A lány ekkor összerezdült, és óriási orgazmusban simult Krisztiánra. A lüktetés mély elégedettséggel töltötte el Kriszt. Mintha ő maga is kielégült volna a valóságban is. Végül elengedte a lányt az egyik kezével, kihúzta a másik kezét is és a művét csodálta. Amikor Anita nem sokkal később fel akart emelkedni, Krisz visszanyomta őt.
 • Látni szeretném. – A lány visszafeküdt és próbálta elengedni magát. Krisz aggódni kezdett, hogy nem volt-e megint túl goromba. – Nem baj?
 • Nem dehogy. – bugta a lány kedvesen.
 • Gyönyörű vagy. Még innen is. – mosolyodott el.
 • Ennek örülök! – nevetett fel a lány, amihez Krisz is csatlakozott.
 • Jól van, nem kínozlak tovább.
 • Nem kínzol! – Krisz elmosolyodott, majd mind a két kezét használva széthúzta a lányt, hogy minden jól lásson.
 • Mint egy műalkotás! Kedvem lenne gyönyörködni benne órákon át. Mindenfélét beledugni, mindenfélét kihúzni onnan, aztán nézni hogyan csorog ki belőled a nedvesség, és hogyan húzódik össze. Ez beteges?
 • Csak egy kicsit. – Egy pillanatra elhallgatott. – De nekem bejön! – Kriszen végtelen öröm futott át, elengedte a lányt, majd enyhén rácsapott a fenekére.
 • Akkor bújás van asszony. Még aludnunk kéne!

Anita mintha kicsit zavarban lett volna mikor feltápászkodott. Kiment a fürdőbe, majd amikor visszatért nem akart Krisz szemébe nézni. Krisz erre megfogta a lány állát, a mellkasára húzta, és ahogy a meztelen testek összesimultak megcsókolta gyengéden. A csók végeztével hozzátette.

 • Jó éjt hercegnőm! – Anita furcsán nézett rá, majd meg is jegyezte
 • Nem vagyok hercegnő. – Krisz elmosolyodott.
 • Igaz. Te királynő vagy. Nincs olyan, aki feletted áll.- Anita lesütötte a szemét bosszúsan.
 • Hagyjuk!
 • Nem, nem hagyjuk! – Felemelte az állát megint. – Azt hiszed, azért, mert nem vagy frigid és élvezed ha játszadoznak veled, már nem lehetek beléd zúgva?
 • Belém vagy?
 • Totálisan! A királynőm vagy, és kész vagyok téged szolgálni.
 • Aludjunk. -Adott egy puszit Krisz szájára Anita, majd lemászott róla, és a mellkasához bújt.

 

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés