A vagyaim.hu támogatásának köszönhetően folytatódik a történet.

Az erotikus kriminek aposztrofált történet első 23 fejezete volt a történet fele. A második felvonásban szintén 23 fejezet és egy zárófejezet lesz, amivel végleg lezárul a történet. Tartsatok Anitával és Krisztiánnal a második felvonásban is.

NYEREMÉNY!!!!

A nagylelkű szponzorom még egy extra ajándékot is felajánlott a folytatás kezdetéig.

A nyereményt én választhattam ki. Olyan szempontokat mérlegeltem, hogy legyen valamennyire uniszex és lehessen az ágyon kívül is hasznát venni, mint például egy szemfedő, lehessen érzéki játékokat játszani vele, akár egyedül is, erre jó a tollból készüszexshoplt apró cirógató, ha már párunk van akkor tüzeljük fel egy szexi fehérneművel és adott esetben lehessen egyéb játékoknak is teret adni, ilyen a sál, amivel nemtől függetlenül gúzsba köthetjük a párunkat. A 8089 forint értékű négy részes szett felhasználásának csak a fantáziánk szabhat határt.

 

Ezt megnyerni annak van esélye, aki

kitölti a 10 kérdésből álló TESZTSORT

az történet első felvonása alapján, mindössze egy e-mail cím megadásával (tehát diszkréten), és aki a legtöbb pontot éri el, azok között sorsoljuk ki a játékszettet. Az adatokat a nyertestől e-mailben kérjük.

 

Sok szerencsét!

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés