Kedves Olvasók!

Ugyan sem nagy játékos nem vagyok, sem a videókészítés világában nem vagyok otthon, de ez nem akadályoz meg abba, hogy el ne hozzam nektek új elképzelésemet, a “vlogregényt”. Ismét túlléptem a határaimon, és ez meglátszik, de remélem, hogy meglátjátok benne azt, amiért megalkottam.

Elhoztam az első kis bemutatkozó videót a történethez, amit a Sims 4 játék segítségével forgattam le, mert remek lehetőségeket rejt magában, végülis az egész játék kreatív módra lett berendezkedve, beépített kamerával. Talán van, akinek pont ezért nem fog tetszeni, de remélem azért a többség túl tud ezen lépni.

Nincs négy perces sem, viszont a lényeges elemeket tartalmazza.

Napsugár egy olyan lány, aki elvonult a saját kis világába, és ott remekül szórakozik. A könyvekben barátra lelt, a sorozatokban megtalálta minden szórakozását, és a saját mikrokörnyezetén nem is akar túl látni. A kopottas kis lakás, amiben lakik, az ócska bútorok kielégítik minden kívánságát. Ugyan az élete külső szemmel végtelenül magányos, rideg és szegényes, de ő éppen így boldog, és elégedett.

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Következő bejegyzés