Kedves Csillámgömbjeim!

 

Kellemes Karácsonyt kívánok nektek, bár aki ezt sértésnek veszi -és van ilyen- annak Áldott Karácsonyt kívánok. Én nagyon vagyok oda ezért az ünnepért, de jó benne, hogy nem a melóhelyen vagyok ideges. Szeretem a változatosságot.

Két veszekedés, takarítás és főzés között nyugtatólag hatott rám a videókészítés az elmúlt két napban, ezért ezzel is elkészültem. Vegyétek ajándéknak. 🙂

 

Ebben a részben a lázadás következményeivel kell szembe nézniük az intézetben lakóknak.

Ez a rész már úgy készült, hogy az új kiegészítő is feltelepült már, ami csoportos interakciókat enged. Ennek egyik funkciója a meztelenség is, ami tovább fokozta az eredeti elképzeléseimet.

A vágási technikám- nem önhittségből mondom- de tényleg egyre jobb. Bár mindent a kedvemre formálni még mindig nem tudok a játékban, így egy helyen a nappalból éjszakába váltás pillanata miatt pont látszik a vágásom. Én magamnak már adnék egy kettest videószerkesztésre. Szerintetek megérdemlem?

Jó szórakozást

és

Nyugodt Karácsony!

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés