Kedves Olvasók, sőt jelen esetben Nézők!

 

A Napsugár erejének 3. részét is elhoztam nektek. Az első zene az előző részben tűnt fel, és úgy gondoltam stílusos megint megjeleníteni.

 

Rövid összefoglaló az előző részekből:

Napsugár tökéletesen jól érzi magát a saját kis világában. Idejét magányosan, a képzelt barátaival tölti, akik hol a tévéből bukkannak fel, hogy a könyvekből, hol pedig a képzeletéből. Az emberek közelségét nehezen viseli, és kifejezetten taszítják a hétköznapi emberi kapcsolatok, kontaktusok. Ennek ellenére mégis felvillanyozza, amikor egy szomszédja meghívja egy esti italozásra. Napsugár addig sejthető, de rejtett személyiségzavara tombolni kezd, amikor a kiderült, hogy a szomszéd átverte, esze ágában sem volt együtt italozni. A képzelt barátja, – Frogi, a béka- tanácsára bulit szervez, és meghívja az össze szomszédját, aki valamilyen módon a lelkébe taposott.

 

 

Remélem elnyeri a tetszéseteket ez a rész.

 

Jó szórakozást!

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés