Kedves Olvasóim!

 

Ez a megszólítás nem túl izgalmas, és nem is túl figyelemfelkeltő, úgyhogy az első bejelentésem, hogy ezen változtatok. Kezdjük így:

Kedves Cukorbogárkáim!

(Jó, lehet, hogy kicsit gáz!)

Kedves Édesítőszereim!

(Egy fokkal jobb, és kevésbé émelyítő! Megteszi. :P)

 

Itt az újabb videó is, a 4. rész, és hamarosan jön az ötödik rész is. Ennek a gyorsaságnak technikai okai vannak.

Először is azt elárulom a videóról, hogy a játék egy belső hiba miatt nem tudta betölteni a mentést, így az eredeti diliház, amit készítettem, az elveszett, ahogy a karakter is. Ezért elkészült egy új és jobb változat. Szokták mondani, hogy nincsenek véletlenek, és talán ez erre is igaz.

A részek sűrű feltöltése az eredeti heti feltöltéssel ellentétben azért módosult, mert a számítógépemen teljesen megújul, így félek, hogy az elkészült munkáim elvesznek. Nem lenne vicces, ha elveszne, mert egy rész elkészítése, az én tudásommal és videókészítési gyakorlatommal minimum 4 óra, de inkább 6. Úgyhogy inkább feltöltöm, ott nagyobb biztonságban van. 🙂 Remélem nem bánjátok.

Egy kis összefoglaló az előző három részből:

Napsugár egy magabiztos, megállíthatatlan, kétségek nélküli lány, aki rendkívül boldog a saját világában, ahol minden szociális kapcsolat csak a fejében létezik. A nyugalmat és biztonságot árasztó masszív magányból mégis könnyedén zökkenti ki egy valódi kapcsolat, a szomszédja meghívása egy buliba. A kizökkenés örömét a kiábrándulás dühe váltotta fel, amikor kiderült, hogy a szomszédja csak szórakozott vele. Napsugár pálfordulása akkora leégés hogy, az új otthona egy elmegyógyintézet lett.

Jó szórakozást!

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés