Kedves Blogszeretők!

Sokfajta módja van a reklámnak, és a legtöbben a sáskajárást választjuk ezek közül a módszerek közül. Viszont vannak ennél egyszerűbb módszerek is állítólag, amit én most kutatok.

A keresőoptimalizálás témáját most fedeztem fel. Némi megoldást ez is jelent.

Közösségi portálokon a hirdetés elég kis hatásfokú. És ha akad is olyan, ami tetszik, később megtalálni a bejegyzések között esélytelen. Még percekkel később is gondot okoz, na de hetekkel azelőtt, lehetetlen.

Én próbálkozom könyvjelzőbe mentéssel is folyton, de mivel elfelejtettem, nem tudom, hogy mi fogott meg benne, hogy miért mentettem, legtöbbször törlés a sorsa.

Van talán egy egyszerűbb módja is a blogok megtalálásához. Gyűjtőoldalak. Van már tiniblogokat összegyűjtő oldal, de nem az, amire szükségem, szükségünk van, úgy vélem. A tiniknek szóló tartalom összegyűjtése egyébként csillagot ötöst érdemlő kezdeményezés.

Talán megoldást jelenthetne egy köztes megoldás, a gyakori kérdések között feltett kérdésekre válaszolni. Ehhez persze regisztráció szükséges.

Aktív kérdés, sok hasznos válasszal:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__6905744-tudnatok-nekem-linkelni-blogregenyeket

 

De ha van tudásotokban olyan módszer van oldal, ahol ez már működik, csak én nem látom, osszátok meg velem/ velünk.

 

Köszönöm.

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés