Kedves Mindenki!

Itt az ideje, hogy mélyen a bloggerek lelkébe nézzünk, felismerjük szándékaikat és értékeljük az őszinte építő gesztusaikat, amivel örömöt hoznak az életünkbe, fejlődésre, gondolkodásra késztetnek, vagy bármilyen módon jobbá teszik az életünket.

Kérlek titeket, ítéljétek meg idén először ti is, hogy szerintetek ki a legméltóbb a díjra. 2016- os év teljes munkáját vizsgálva egészen az idei szilveszterig. Minderre a díjkiosztóig van lehetőségetek, ami 2017. 02. 14.- én (Bálint napon) lesz 20 órakor.

Tanulmányozzátok a második körbe jutott 20 jelöltet, és válasszátok ki legjobb belátásotok szerint 2016 Láthatatlan Angyalát!

[poll id=”4″]

  • K. Ildikó
    • https://theworldofildiko.wordpress.com
    • “…azt mondta egy számomra fontos ember, hogy engem soha senki nem olvasna el, semmi tehetségem a szavakhoz, az íráshoz magához, és igazából felesleges ezzel foglalkoznom. Valójában, ezt azóta mondta még egy nagyon fontos ember (ő olvasta a blogom vagy mondjuk úgy, olvasott tőlem), de másodjára már nem úgy érdekelt a negatív kritika, nem fájt, még az sem, hogy bohóckodásnak, viccnek nevezte, ahogy akkoriban kiírtam magamból a gyászt és dühöt, a fájdalmat és elveszettséget amit éreztem. Inkább egy löketet adott, méghozzá nem keveset. Mindenesetre ma már nem a fájdalom és kétségbeesés, sem a gyász és nemtalálomahelyem életérzés, vagy az úgynevezett kiírás motivál leginkább. Már nem csak az célom, hogy a saját kis érzéseimet megosszam az interneten.”
    • https://theworldofildiko.wordpress.com/2016/11/25/pszichopatak-vilaga/
    • “Megtanultam, hogy magamtól nem bújhatok el, mert magamat bennem hordozom!”
free themes? 24x7themes is #1 for the best free wordpress themes
Hogy tetszett?

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés