ÉN IS SZERETEM A KÖVETŐIMET/ OLVASÓIMAT!

plecsni

Csatlakoztam a kezdeményezéshez, miszerint szeressük, tiszteljük és becsüljük meg az olvasóinkat, és minden tegyünk meg azért, hogy az oldalunkon jól érezhessék magukat. Hiszen ez lenne a cél, amiért annyit dolgozunk. 🙂 Remélem sikerül olyan zavarmentes övezetet létrehoznom, hogy kedvet kapjon idemenekülni a megfáradt lélek, az itt kapott gondolat és érzelemvilág feltölti őt, és felvértezi erővel az élet szövevénye folytán rá váró küzdelmekre.

És itt megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem azoknak, akik bármennyi időt az én oldalamon töltenek. Sokat jelent, ha valaki idetéved hozzám, és szívet melengető látni a statisztikában, hogyan csökken napról napra az a “fránya” visszafordulási arány. 😀 Én azt sem bánom, ha nem hagy itt, csak visz innen valamit az ide látogató, nem azért, mert nem esik jól pár szó, vagy pár csillag, hanem azért, mert látom én a statisztikáimban, hogy vannak visszatérők ide, akik látják és érzik azt, amit közölni szándékozom a műveim által, és azt hiszem ezért megéri megtenni, amit erőm, tehetségem és gondolatvilágom enged! KÖSZÖNÖM! 🙂

 

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés