KEDVES OLVASÓK ÉS NEM OLVASÓK!

 

Az első blogon közzétett történetem 2. születésnapja van, és ez alkalomból szeretnélek titeket egy kis játékra invitálni! 


Történelmi pillanat:

Sokat jelent nekem az első történetem, amit a harmadik átírat után úgy döntöttem, hogy közzéteszek. Nagy lépés volt ez az életemben, először látott napvilágot olyan mű, amit féltve őrizgettem a fiók mélyén. Iszonyatosan kemény munka volt megírni, még keményebb volt a blogolást kiismerni, magamévá formálni. Másfél év alatt teljesen megváltozott a desingtól kezdve az illusztrálásig minden rajta, még maga a történet is az első közzétételtől számítva négyszer ment át elejétől a végéig ilyen olyan megfontolásból átiraton, így nyerte el fél évvel ezelőtt a mostani formáját. Elsőre ragaszkodtam ahhoz, hogy ne legyenek arcok adva a szereplőkhöz, aztán nálam okosabbak tanácsára mégis párosítva lettek az arcok két általam egyébként kedvelt közszereplőhöz.

Mivel nagyot álmodtam megint, és szerettem volna egy olyan otthonos blogot, aminek minden cseppje én vagyok, ahol az összes művemet, minden gondolatomat közzétehetem, így hoztam létre fél éve ezt a blogot, amire úgy érzem, hogy büszke lehetek, de sosem felejtem el mennyire fontos volt nekem az első blog, a kezdet.

És az Angyali Lecke nem egy befejezett történet. Valós időben játszódó naplószerű történet, és hogy ehhez hű legyek, várnom kellett a folytatással. Ami hamarosan bekövetkezik, ehhez is kapcsolódik a játék.

Ez a történet jelenleg itt ezen a blogon is olvasható, és bármilyen meglepő egy újabb átiratban! 😀

Ennyi felesleges fecsegés után, most jöjjön a lényeg! 🙂


 

JÁTÉK

Az alábbi képen látható a rejtvény. Az Angyali Lecke néhány szereplőjének a nevét rejti a betűhalmaz, bármilyen irányban rejtve. A neveket kihúzva a maradék betűk adott sorrendbe állításával megkaphatod a megfejtést. A megfejtés a történet egyik kulcsgondolata. 

 REJTVÉNY

NYEREMÉNY

Akit nem csak a játék öröme motivál, az a helyes megoldást elküldheti nekem is privát üzenetben facebookon, vagy az angyalilecke@gmail.com címre.

Aki ezt megteszi, annak a jutalma, hogy

részese lehet az Angyali Lecke folytatásának

maximum egy fejezet erejéig. Hogy mit jelent ez? Bármit! Elmondod, hogy te mit szeretnél szerepeltetni a történetben, és én megálmodom, hogy a te általad kitalált dolgot, hogyan tudom úgy beleépíteni a történetbe, hogy az légyegét tekintve megtartsa az eredeti irányvonalát!

Hogy mi lehet az a bármi? Bármi! 😀 Akár reklámoznál valamit, ami neked fontos, akár szeretnél valami eszement dolgot viszont olvasni, akár önmagadat szeretnéd viszontlátni a történetben, akkor ne szégyenlősködj. Nem ismerem azt a szót, hogy lehetetlen, semmire nem fogom azt mondani, hogy nem megy, ezt garantálom. 

Ha ezzel megvagyunk, a bejegyzés kikerül a jóváhagyásoddal, akkor még egy plecsni is felkerül az oldalra a neveddel, melyen az fog szerepelni, hogy részese voltál a történetnek, ezzel a képpel pedig szabadon rendelkezhetsz.

Remélem örömötöket lelitek legalább egy rejtvényfejtés erejéig a játékban, én imádok rejtvényt fejteni, ezért gondoltam, hogy ezzel kedveskedem nektek.

JÓ SZÓRAKOZÁST!

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Előző bejegyzés

Következő bejegyzés