1. Már a találkozásotok előtti pillanatokban is azt érzed, hogy őt ismered. Mintha már az előző életekben is együtt letettek volna. Ezt az érzést azonban senki se érti meg körületetek, csak is ti.
  2. Ha ő ott van a közeledben akkor nem stresszelsz. Legyetek akár társaságban, akár csak ketten. Nem gondolkozol azon, hogy hogyan áll rajtad ez a ruha vagy a hajad vagy épp, hogy áll vagy épp, hogyan beszélsz.
  3. Nem csak azért vagytok odáig egymásért, mert milyen jól nézz ki a másik vagy milyen jó belső tulajdonságai vannak. Hiszen imádjátok egymást, az összes hibájával együtt. Még azokat a különös idióta szokásait is imádod, amik olykor kiborítanak.
  4. Mindent megbeszéltek egymással, mindent. Nincsenek titkok, sem tabuk. Biztosan tudod róla, hogy ő nem fog elítélni azért, ha leveszed a maszkod.
  5. Ráadásul képtelenek vagytok abba hagyni a beszélgetéseteket, ráadásul az a legjobb benne, hogy szavak nélkül is megértitek egymást.
  6. Az már nem is kérdés, hogy betudjátok fejezni egymás mondatait, ezzel megőrjítve a körülöttetek lévő embereket. Amit persze még jobban élveztek.
  7. Vele soha se unatkozol, a “kínos csendek” is a legjobb, legszebb pillanaitok közé tartoznak. Ugyan úgy élvezitek az otthon ülős estéket, mint ha épp kimozdulnátok valamerre.
  8. Annyira egymásra vagytok hangolódva, hogy mindent megéreztek ami a másikkal történik. Legyen szó jóról vagy rosszról.
  9. Ő az egyetlen férfi aki egyszerre kitudja hozni belőled a kislányt, miközben igazi nőként kezel és védelmez mindentől.
  10. És a legjobb az egészben, hogy minden szituációban passzoltok egymáshoz.

Hozzászólások

komment

Következő bejegyzés