Én így látom a világot, mert MÁS SZEMMEL nézem.

Úgy határoztam, hogy itt az ideje annak, hogy elmondja olyasvalaki is a véleményét, akinek általában eltér az átlagtól. Filmekről, sorozatokról, könyvekről, blogokról, versekről, és mindenről, ami érdekes valamiért.

Fontos, hogy nem vagyok kritikus, nem ismerem a szakirodalmat, a formai követelményeket, és a kritika stílusjegyeit. És csak önkényesen vélemény mondok, ahogy az sokan teszik rajtam kívül.

Sajátos látásmódom nem elhanyagolhatóan női, de ez miért kéne, hogy bármiért is háttérbe szorított legyen. De mint tudjuk, a nők sem egyformák, így még azon belül is egy sajátos látásmódot képvisel. Más vagyok, mint egy átlagos nő, máshogy látom a világot, és talán nem teszek rosszat azzal, ha képviselem ezt, és kiálljak egy-egy Szirmai Gergely féle éles kritika másik oldala képviseletében, akit egyébként tisztelek és csodálok, csak nem értek vele egyet szinte sosem. Igyekszem arra helyezni a hangsúlyt, hogy miben egyedi, miben található az értéke egy adott műnek, de ez nem jelenti, hogy nem leszek őszinte. Köszönöm azoknak a figyelmét, akik hajlandóak megismerni egy másik nézőpontot.

Dream

Elkészült kritikák:

Beavatott/ Divergent 3 (filmsorozat) itt

E.L James: Grey (könyv) itt

The 100 (sorozat) itt

Hollywood Hírügynökség (blog/vlog)- avagy Szirmai Gergely is csak egy blogger/kérés/ itt

Friderikusz élete és munkássága /kérés/ itt

Magic eye

Várható kritikák:

Fogadom (film) /kérés/

Emily P. Hampton- Az utolsó Inkvizitor (blogregény)

Twilight filmek

Katona Villő- Tűrhetetlen (blogregény)

A gyertyák csonkig égnek (könyv)

Legenda (film)

Hozzászólások

komment

Olyan írónő vagyok, aki nem szereti betartani a korlátokat és a szabályokat, kísérletezik (néha szélsőségekig), arcpirító kérdéseket sem fél feszegetni, emellett fogékony a szépre, a jóra, az értékesre. Az írásaim ebben a szellemben születnek, mégha ez elsőre nem is szembetűnő.

Következő bejegyzés